Op 6 oktober is NOHNIK een van de sprekers tijdens de B-Talks van Dopper. Tijdens de B-talks vertellen merken en organisaties hoe zij hun onderneming gebruiken om de wereld tot een betere plek te maken. NOHNIK vertelt uitgebreid over plan de Watermaker, een verticaal stadspark dat water opvangt, bergt en zuivert tot drinkbaar water.

De herkenbare drinkflessen van Dopper zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken maar het bedrijf beoogt meer. Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar actief de hoeveelheid single-use plastic afval wordt verminderd en waar iedereen, dicht bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater. Tijdens de B-talks worden inspirerende en prikkelende concepten gepresenteerd die bijdragen aan deze missie.

De openbare bijeenkomst vindt plaats op 6 oktober van 18.00-21.00 uur bij Dopper HQ, Paul Krugerkade 45e in Haarlem. De bijeenkomst is gratis en inclusief hapjes en drankjes. Aanmelden voor deze inspirerende bijeenkomst kan via de site van Dopper