De ruwbouw is gereed en het gebouw is inmiddels wind- en waterdicht. 

Het nieuwe gebouw staat letterlijk met de voeten in het landschap. Er is gezocht naar een zo compact mogelijk volume dat dienend is aan de landschappelijke omgeving. Door de ronde vorm van het gebouw, ‘spoelt’ het landschap letterlijk om het gebouw heen en gaat het er een vanzelfsprekende relatie mee aan. Dit wordt versterkt doordat de binnenruimte in het volume open is gelaten. Hier vloeit het landschap het gebouw binnen en ontstaat een private en beschutte binnentuin.

Naast zestig comfortabele en moderne kamers zijn wellness-faciliteiten (inclusief binnenbad en buitenbad), een sportzaal, fitnessruimte, behandelkamers en een restaurant met terras ondergebracht. Elke hotelkamer bezit een eigen uitzicht en karakter dankzij de ligging ten opzichte van de zon en de vormgeving van het gebouw. De gevels bestaan grotendeels uit glas, waardoor de hotelgasten de groene omgeving ook binnen ervaren.

Voor meer informatie over het project zie onze projectpagina.

NOHNIK in samenwerking met IAA Architecten